Klantervaringen

 

Klantervaringen

Esme Fegan en Andy Stock (2nd of June 2017)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
We can not praise the staff and service at We Care Mortgages enough. We received a streamline, 5 star service from start to finish. Martin and Astrid were always available to help with our endless list of questions and concerns. Buying your first home is the biggest investment that you will ever make so it can obviously be stressful, more so when buying your first property in Spain. We wanted every finest detail explained in English and it was. Everybody that we dealt with was very friendly, well informed and above all professional. We truly feel that our mortgage was a stress free experience due to We Care Mortgages. We cannot thank you enough for your assistance in buying our first home.

Jacques en Erie B. (maart 2017)
Beste Astrid en Martin, Afgelopen vrijdag is het huis in Elviria op onze namen gezet! We willen jullie heel hartelijk bedanken voor al jullie inzet, het was geen gemakkelijke zaak, mede door het feit dat het op alle vier de namen moest komen te staan.
De complexiteit van het financiële gedeelte, waarmee jullie ons ons zéér deskundig hebben geholpen, hadden wij zelf nooit klaargespeeld! Nogmaals willen wij jullie daar héél hartelijk voor bedanken!

Patty (oktober 2016)

Afgelopen mei verbleef ik met vriendinnen in de fantastische Casa van vrienden in Villamartin, Orihuela.
Een heerlijke plek voor een kort verblijf of een vakantie. direct daarna uitgezocht in hoeverre ik een huisje in Spanje kon verwezenlijken. Al Googelend op de website van Hypotienda terecht gekomen. Formulier ingevuld en al snel nam Martin Faessen contact op. Super vriendelijk en ontzettend dienstverlenend. Martin heeft mij zo vreselijk goed geholpen met de hypotheek te regelen. Alles ging in een stroomversnelling. Door hulp van Martin gingen er deuren voor mij open en op 27 september de deur van Pat’s Casa! Martin en het team van Hypotienda leveren snelle diensten zijn enorm betrouwbaar en absoluut aan te raden aan iedereen die dezelfde plannen heeft! Martin nogmaals ontzettend bedankt!

Rik K. (april 2017)
Thanks a lot for your help to get a mortgage for our second house in Spain. It all went very smoothly when you stepped between the financial bank and us and explained the bank our financial position perfectly .

In this way we could follow our dreams to buy a second home in sunny Spain. We recommend everybody to contact WeCare Insurances & Mortgages if you want financial advice to buy real estate in Spain .

Ron, ondernemer (september 2016)
Na langdurig contact met verschillende tussenpersonen en de bank zelf, kwamen we via onze makelaar in contact met Hypotienda. Onze contactpersoon was Saskia Gruijters.

Het contact met haar verliep heel prettig. Ze communiceert snel en duidelijk. Wij liepen tegen de vele regeltjes aan in Spanje, maar zij heeft ons hierin uitstekend begeleid. Na regelmatig over en weer contact is het uiteindelijk heel vlot verlopen.

Tevreden klanten zijn ons succes!

Maarten, ondernemer (juni 2016)
Via Euro Economics bij Hypotienda terecht gekomen voor een financiering van onze Spaanse woning. Saskia van Hypotienda heeft ons uitstekend in het Nederlands geholpen. Voor ondernemers is het niet altijd eenvoudig om een hypotheek voor elkaar te krijgen. Saskia en haar team weet echter exact wat er in Spanje nodig is. En zij schromen niet om, ondanks de complexiteit van een niet standaard aanvraag, veel tijd te investeren in een custom made oplossing. Chapeau voor de drive en ambitie om klanten zo goed mogelijk te helpen!

De klantfocus van hypotienda is een voorbeeld voor de financiele dienstverlenende sector.

Alex en Paul (april 2016)
Via de website bij Hypotienda terecht gekomen. Ons contactpersoon was Saskia.

Zij communiceert snel en goed en heeft een prettige persoonlijke benadering. Heel belangrijk is dat ze goed uitlegt hoe het in Spanje werkt en waar het anders werkt dan in Nederland. Ze legt de verschillende mogelijkheden met goede adviezen uit en van daaruit kun je zelf dan een keuze maken.

Ze heeft onze vraag en belang centraal gesteld en het best haalbare resultaat weten te bereiken. Aandachtspunt is dat de administratie in de backoffice af en toe wat slordig is.

Wilma & Gerda Manshanden (December 2015)
Na een lange zoektocht via Griekenland toch in Spanje belandt, waar de kwaliteit/prijsverhouding ons inziens een stukje beter ligt dan in Griekenland. Wij hebben een paar kennissen die ook in Spanje een huis bezitten, dus niet geheel onbekend zijn wij op zoek gegaan, en diverse tochten door dit mooie land gemaakt.

Het huis moest ook aan bepaalde wensen voldoen, geen tuin met veel onderhoud, privacy om te kunnen zonnenbaden, niet bij bossen in de buurt ivm brand, dicht bij vliegvelden en zee.

Uiteindelijk hebben wij een huis gevonden in de provincie Murcia, een countryhouse met drie slaapkamers en twee badkamers, en een tuin die getegeld is compleet met zwembad, op internet eens bekeken hoe wij dit aan moesten pakken.Daar kwam al gauw Hypotienda naar boven en hebben we een haalbaarheidstoets laten maken of wij dit financieel konden bewerkstelligen. Na een weekje was dit achter de rug en wisten wij van de hoed en de rand.

Nu wisten we hoeveel hypotheek wij konden krijgen bij een Spaanse bank, en gingen we de onderhandeling in met de makelaar die ons toekomstige huis in zijn bestand had staan.Dit duurde een paar weken tot een bod was geaccepteerd.

De dames van Hypotienda stonden ons bij met raad en daad, en er werd veelvuldig gemaild over en weer, het is toch heel makkelijk dat je het in het Nederlands kunt vertellen. Op 17/12 hebben we het contract getekend bij de notaris in Mazzaron en was het huis ons eigendom.

Bij deze bedanken we dan ook de dames van Hypotienda die ons door het hele proces geloodst hebben, het is een aanrader.

Anja en Aad van der Pluijm (November 2015)
Dankzij Hypotienda hebben wij vlot een hypotheek gevonden voor de aankoop van ons appartement in Spanje. Alles was van begin tot eind goed geregeld. Mucho gracias Melanie.

Dalina (august 2015) Engels
In regards with your services, i am really pleased we chose you as i had a great experience. All correspondences were detailed and clear, and also on time. A mortgage process is not easy. Yet you made it possible and not too stressful to deals with this paperwork and communications. Thanks you so much for all your help. You’re friendliness was great, your availability and willingness to help me out was excellent and is appreciated. I am very happy to work with you again.

Patrick Laenens (augustus 2015)

Wij zijn reeds een aantal jaren zeer tevreden klanten bij Hypotienda, en onlangs nog zijn wij weer op een super efficiënte manier begeleid bij het afsluiten van een auto-en hospitalisatieverzekering. En vriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel!! Echt een aanrader.

Sjako van de Merwe, autoverzekering bij Hypotienda (augustus 2015)
Onlangs had ik schade aan mijn auto in Spanje en da’s uiteraard toch een beetje lastig in een ander land.
Maar gelukkig ben ik verzekerd bij Hypotienda dus kwam alles snel op zijn pootjes terecht. Het schadeformulier naar hen gemaild en binnen een week was ook de auto al weer gerepareerd. Alles vriendelijk, vlot en adequaat geregeld!

R.H.van Arnhem, autoverzekering bij Hypotienda (augustus 2015)
Sinds ongeveer een half jaar heb ik een autoverzekering bij Hypotienda. Dit ging super makkelijk en snel en alles on-line. Ook het overschrijven van de verzekering naar een andere auto ging wederom snel en gemakkelijk.

Ook het vertrouwen in de klant blijkt “groot” te zijn bij Hypotienda. En….. de prijzen zijn zeer schappelijk. Normaal ben ik niet zo´n grote fan van verzekeringsmaatschappijen en banken, maar in dit geval kan ik alleen maar positief zijn, goede en snelle service, persoonlijke benadering, scherpe prijzen. TOP dus.

Peter Schot, autoverzekering bij Hypotienda (juli 2015)
Op 22 juli is bij ons tot volle tevredenheid een een gebarsten ruit vervangen. De leverancier van de ruit en de aannemer hebben keurig werk afgeleverd. Hartelijk dank voor de bemiddeling voor deze werkzaamheden door Hypotienda en het volgen hiervan door Chantal van Hypotienda.

Henk Meijerink (25-5-2015)
Dank je wel, we zijn dolgelukkig met de woning. In januari zijn we 1 week in Torrevieja geweest, eindeloos veel nieuwe en bestaande woningen bekeken, maar de allerlaatste was voor ons beiden met afstand de mooiste. Het ligt eigenlijk midden in Torrevieja, dus overal dichtbij, maar omdat het in een ommuurde residentie ligt, heel rustig, ideaal dus. Ongeveer 1.5 km van strand en boulevard, dus goed te lopen of te fietsen, maar vrij van de massa in het seizoen….. toppie!!!!

De service van jou (Melanie) en Hypotienda hebben wij als ongelooflijk goed gevonden, vriendelijk, correct, supersnel en altijd bereikbaar. (en dit zeg ik niet omdat ik net het gezicht achter Melanie op jullie site gevonden heb…..)

Ook de koppeling met Karen van Okendo, heeft super gewerkt, hoefde ik niet overal tussen te zitten.

Laat het een voorbeeld zijn voor de vele burocratische instanties in NL!!!! Zelf ben ik best wel in staat een en ander te regelen, maar dit was veel te gecompliceerd geweest, ook de taalbarriere is te groot.

Wilco en Miranda van Dam (18-03-2015)
De mensen van Hypotienda hebben ons goed geholpen en weten welke wegen ze moeten bewandelen om een goede hypotheek af te sluiten. Ze beantwoorden je vragen vriendelijk en met geduld!! En vragen zijn er genoeg als je een huis gaat kopen in Spanje het is toch iets anders dan in Nederland, al die papieren die ingevuld moeten worden ect…Ze werken samen met je advocaat en je bank zodat iedereen weet wat er gebeuren moet. Ze begeleiden je door t hele proces en dat is fijn als je zelf de taal niet spreekt. Ook voor verzekeringen kun je alles aan hun overlaten.

Prettig dat je weet dat alles goed geregeld is. Wij gaan genieten onder de Spaanse zon……..

Nicole Möhlmann (17-03-2015)
Allereerst bedankt voor je felicitaties! Ik heb inmiddels al contact gelegd met de door jou aangewezen contactpersoon van de bank en zij heeft al direkt mijn vraag beantwoord, dus dat loopt perfect!

Verder willen Bart en ik je nog bedanken voor de prettige samenwerking van afgelopen jaar. Jullie hebben ons altijd goed geïnformeerd, gezorgd voor een goede en snelle opvolging, daarbij zijn jullie erg klantvriendelijk en begripvol. Verder is het natuurlijk geweldig dat wij gewoon in het Nederlands met jullie kunnen communiceren dat maakt het allemaal een stuk eenvoudiger! Mochten wij in de toekomst nog vragen hebben is het altijd fijn dat wij hiervoor bij jullie terecht kunnen. Tot horens!

Rob van der Grift – Orihuela Costa (09-02-2015)
Met verwijzing naar de jaarlijkse verlenging van onze verzekeringen, en dit keer specifiek voor aanpassingen aan onze auto verzekering, wil ik jullie bedanken. Dat heb je keurig geregeld, met zsm een bevestigings mail en per post de aangepaste polis. Naast de positieve reakties over Hypotienda bij nodige hulp onderweg, maken jullie je reputatie ook administratief waar. Bij goede service is de juiste tussenpersoon haar/zijn geld waard. Maar uiteraard in verhouding.Wij zien ook wel dat On Line Internet aanbieders goedkoper zijn, maar daar hoor ik dan ook (in onze wijk) de negatieve ervaringen over, als er eens schade is.

Belangrijk voor mij als vergelijk (zoals ik dat ook in Holland volgde): wat doen de prijzen ? Lopen ze op, of blijft zoals bij velen zo goed als gelijk. Dus meer dan prettig dat Hypotienda zich ook hier voor haar klanten inspant.

Jeanny Grevelink (29-01-2015)
Wij hadden al naar tevreden een autoverzekering lopen via hypotienda. Toen wij ons als resident wilden vestigen was ook een particuliere ziektekosten verzekering nodig. Alles was wat aan tijd gebonden, om de procedure bij het politiebureau goed te kunnen doorlopen.

Hypotienda heeft ons naar alle tevredenheid geholpen: steeds op dezelfde dag teruggemaild, gezorgd dat de benodigde papieren op tijd gemaild en opgestuurd werden. Alle informatie is helder en de formulieren met zorg samengesteld, zodat je weet wat er van je gevraagd wordt.
Kortom uitstekende service!

Neem ook eens een kijkje bij onze B&B – www.villatorrent.com

 

Deel uw ervaringen met ons, stuur uw verhaal dan naar ons, kik hier.