NIE nummer Spanje aanvragen

NIE nummer Spanje aanvragen

Zoals u op de pagina NIE nummer Spanje  heeft kunnen lezen, is een NIE nummer onmisbaar in Spanje.

Waar kunt u een NIE nummer Spanje aanvragen?

1. Spaans consulaat in Amsterdam

De snelste en kortste weg is om persoonlijk een NIE nummer aan te vragen via het Spaanse consulaat in Amsterdam. Op de website van buitenlandse zaken in Spanje treft u een link met het Spaanse consulaat in Spanje, zie hieronder. Hier kunt u in het Nederlands lezen wat u nodig heeft voor het aanvragen van een NIE nummer in Spanje en tevens kunt u online een afspraak maken voor de aanvraag van het NIE nummer. Website Spaans consulaat

2. Via advocaat, juridisch adviseur of gestor

Verblijft u al in Spanje, dan zijn er ook mogelijkheden om het lokaal aan te vragen. Bijvoorbeeld via een advocaat, juridisch adviseur of gestor in Spanje. Via een (notariële) volmacht kunt u een van deze partijen opdracht geven om een NIE nummer voor u aan te vragen. Afhankelijk van de regio in Spanje verschillen de regels hierover. Meer weten over de taken van een advocaat in Spanje klik hier

3. Nationale politiebureau

Een ander alternatief, maar niet aan te raden door vele van onze relaties, is om het NIE nummer bij een dichtstbijzijnde nationale politiebureau zelf aan te vragen. Tegenwoordig kun je een afspraak maken hiervoor, maar dat betekent nog niet dat de gemaakte afspraak op tijd wordt nagekomen. Geduld is een schone zaak in Spanje.

Veilig een hypotheek in Spanje afsluiten?

Eenvoudig en snel een overzicht van uw mogelijkheden met de Hypotheek Check
Vooraf een duidelijk stappenplan, dit maakt uw hypotheek in Spanje eenvoudig en transparant
Onze hypotheekadviseurs begeleiden u tot aan de notarisNeem Contact op

Heeft uw vragen?
Neem gerust contact op
met onze specialist


T: (0034) 952 263 023
E: Mail ons!

Tijdig het NIE nummer Spanje aanvragen

Wij raden u aan om tijdig een NIE nummer aan te vragen om vertraging van de aankoop van u woning te voorkomen. Een hypotheekaanvraag in Spanje kunnen we gelukkig wel starten zonder een NIE nummer, maar de hypotheekakte bij de notaris kan alleen getekend worden op vertoon van het origineel NIE certificaat.

NIE nummer Spanje aanvragen – Geen lange wachtrijen meer

Wij kennen veel verhalen van relaties die niet wisten dat de mogelijkheid van het direct aanvragen van een NIE nummer bij het Spaanse consulaat in Amsterdam bestond. Zij hebben urenlang in de wachtrij gestaan bij een van de Spaanse politie bureaus. Het kan efficiënt en simpel door de instructies van het Spaans consulaat te volgen.

Binnen 48 uur een
Hypotheek- check

Lees meer

Voel u veilig met onze ervaren hypotheekadviseurs

Lees meer

Volledige begeleiding van A tot Z in het Nederlands

Lees meer