Over ons

Veilig een hypotheek in Spanje afsluiten?

Vraag de Hypotheek Check aan!

Hypotheken in Spanje

WeCare hypotheken 

De hypotheekservice van Hypotienda verandert van naam en huisstijl. Per januari 2017 is WeCare Mortgages de nieuwe naam voor de hypotheekservice van Hypotienda. Onze nieuwe slogan luidt:

Who Cares? We Care

We zijn sinds 2004 actief op de hypotheekmarkt in Spanje. Honderden Nederlanders hebben onder onze begeleiding naar alle tevredenheid een hypotheek afgesloten. Nu is de tijd gekomen om verder te groeien en daarom hebben we gekozen voor een meer internationale naam en huisstijl.

De nieuwe naam WeCare zegt precies wat we doen, het kan ons daadwerkelijk iets schelen dat een klant een passende hypotheek afsluit. Gedurende een periode van 8 tot 10 weken hebben we intensief persoonlijk contact over de hele procedure, tot het moment dat er voor de notaris getekend wordt. Daarna kan de nieuwe huiseigenaar zonder zorgen genieten van zijn of haar droomhuis. En natuurlijk altijd weer bij ons aankloppen als er vragen zijn of omstandigheden gewijzigd zijn!

Betrokkenheid staat centraal

Wij zetten ons dagelijks met enthousiasme in om alle vragen te beantwoorden en in het klantbelang achter de schermen alle stappen van het Spaanse hypotheekproces te doorlopen. U wordt volledig ondersteund, met persoonlijke begeleiding en efficiënte afhandeling van de zaken.

Dit kan alleen met duidelijke processen en een vooraf besproken stappenplan, lees hier meer over.

Ons team

Het team van WeCare Mortgages bestaat uit Nederlands sprekend personeel. Hierdoor kunt u gemakkelijk contact opnemen en uitleg geven in uw eigen taal. Wij communiceren met de banken in het Spaans en geven terugkoppeling aan u in het Nederlands.

U kunt ons telefonisch en per email te bereiken van maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op vrijdag van 09:00 uur tot 15:00 uur. Wij houden geen siësta, wij zijn de hele dag geopend.

w

Heeft u vragen?

We care!

Neem gerust contact op met onze specialist op +34 952 263 023 of stuur een e-mail.

hypotheekrente spanje1
wecare mortgage team spanje

Eigenaar & hypotheekadviseur

Martin Faessen Mendiela

Martin is Malagueño van origine en groeide op in Venlo. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Spaans en besloot na zijn studie weer terug te keren naar Málaga. Daar werkte hij ruim 12 jaar bij de Spaanse Sabadell Solbank, waarvan de laatste 3,5 jaar als directeur van het plaatselijke kantoor.

Met deze rugzak vol nuttige kennis en ervaring werkt hij sinds mei 2016 bij WeCare Mortgages.

Contacteer Martin voor meer informatie over hypotheken in Spanje. Mail Martin

Doe de speciaal ontwikkelde Hypotheek Check – binnen 48 uur

×

 

Hallo!

Klik hieronder om de conversatie te beginnen op Whatsapp.

× Hoe kan ik u helpen?