Over ons

WeCare Mortgages is de nieuwe naam

De hypotheekservice van Hypotienda verandert van naam en huisstijl.
Per januari 2017 is WeCare Mortgages de nieuwe naam voor de hypotheekservice van Hypotienda. Onze nieuwe slogan luidt:

Who Cares? We Care

Saskia Gruijters, partner van Hypotienda zegt:

We zijn sinds 2004 actief op de hypotheekmarkt in Spanje. Honderden Nederlanders hebben onder onze begeleiding naar alle tevredenheid een hypotheek afgesloten. Nu is de tijd gekomen om verder te groeien en daarom hebben we gekozen voor een meer internationale naam en huisstijl.

De nieuwe naam WeCare zegt precies wat we doen, het kan ons daadwerkelijk iets schelen dat een klant een passende hypotheek afsluit. Gedurende een periode van 4 tot 8 weken hebben we intensief persoonlijk contact over de hele procedure, tot het moment dat er voor de notaris getekend wordt. Daarna kan de nieuwe huiseigenaar zonder zorgen genieten van zijn of haar droomhuis. En natuurlijk altijd weer bij ons aankloppen als er vragen zijn of omstandigheden gewijzigd zijn!

Betrokkenheid staat centraal

Wij zetten ons dagelijks met enthousiasme in om alle vragen te beantwoorden en in het klantbelang achter de schermen alle stappen van het Spaanse hypotheekproces te doorlopen. U wordt volledig ondersteund, met persoonlijke begeleiding en efficiënte afhandeling van de zaken.

Dit kan alleen met duidelijke processen en een vooraf besproken stappenplan, lees hier meer over.

Ons team

Het team van WeCare Mortgages bestaat uit Nederlands sprekend personeel. Hierdoor kunt u gemakkelijk contact opnemen en uitleg geven in uw eigen taal. Wij communiceren met de banken in het Spaans en geven terugkoppeling aan u in het Nederlands.

U kunt ons telefonisch en per email te bereiken van maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op vrijdag van 09:00 uur tot 15:00 uur. Wij houden geen siesta, wij zijn de hele dag geopend.

Neem contact met ons op!
Telefoon: (0034) 952 263 023
Email: info@wecaremortgages.com

WeCare Mortgages – Hypotheken in Spanje

  • Eigen hypotheek adviseurs met veel ervaring in de Spaanse hypotheekmarkt
  • Speciaal ontwikkelde Hypotheek Check – binnen 48 uur
  • Volledige begeleiding hypothecaire aanvraag
  • Duidelijke processen en stappenplan
  • Strategisch partner van makelaars, taxateurs, advocaten

 Hypotheekadvies in Spanje nodig? Lees hier meer

Wie zijn wij

Saskia Gruijters

Advies & begeleiding hypotheken

Saskia is geboren in Nijmegen, opgegroeid in Zeist, heeft gestudeerd in Haarlem en is vrijwel direct na haar studie Small Business naar Zuid-Spanje verhuisd.

Vanuit haar ervaring als financieel adviseur onderneemt zij succesvol in Spanje.

Naast alle drukte van het ondernemerschap besteedt Saskia haar vrije tijd aan yoga. De belangrijkste eigenschappen voor succes in haar leven is authenticiteit en het volgen van haar intuïtie. Saskia is zeer energiek, vrolijk en creatief. Zij houdt van avontuur in haar leven en variatie in haar werk.
Mail Saskia

Martin Faessen Mendiela

Advies & begeleiding hypotheken

Martin is Malagueño van origine en groeide op in Venlo. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Spaans en besloot na zijn studie weer terug te keren naar Málaga. Daar werkte hij ruim 12 jaar bij de Spaanse Sabadell Solbank, waarvan de laatste 3,5 jaar als directeur van het plaatselijke kantoor. Met deze rugzak vol nuttige kennis en ervaring werkt hij sinds mei 2016 bij WeCare Mortgages.

Contacteer Martin voor meer informatie over hypotheken in Spanje. Mail Martin